FPFV

Försvarets Personaltjänstförening i västra Sverige

Save the day!
20 november 2021 medlemsmöte

Den mer än årslånga pandemin börjar, hoppas vi, komma till ett slut. Trots detta är det fortfarande viktigt att vi håller ut, håller avstånd och att vi är rädda om varann! Njut av härliga sommardagar så ses vi till hösten.
FPFV inbjuder till medlemsmöte lördag 20 november 2021. Du blir bjuden på lunch. Du får träffa förbundsordförande Anders Lindström som kommer att ge oss totalförsvarsinformation samt berätta om FPF´s framtidsplaner.

FPF är en frivillig försvarsorganisation med uppdrag att rekrytera och utbilda till befattningar till Försvarsmakten bl a inom Hemvärnets sektion 1, den sektion som sysslar med personal. Du som är intresserad av att stödja Försvarsmakten på frivillig väg kan gå med i någon av de 18 frivilliga försvarsorganisationerna som finns. När du bestämt dig för vad du vill göra och vilken organisation du vill tillhöra och blivit medlem, kan du gå utbildning till befattning. När du så är utbildad, tecknar du som individ ett frivilligavtal med Försvarsmakten (Hemvärnet). Vi i FPF och FPFV hoppas att någon befattning inom Hemvärnet ska locka dig och ser dig även som medlem i vår förening. 
Självklart kan du vara medlem utan något engagemang. Alla som är intresserade av Totalförsvaret är välkommen som medlem. Inom föreningen brukar vi ordna medlemskvällar med ett intressant föredrag eller studiebesök. Vi brukar också ha helgkurser med givande innehåll.