Föreningsnyheter

INBJUDAN TILL BESÖK PÅ ARMEMUSEET & FÖREDRAG OM FPF:S HISTORIA

LÖRDAGEN DEN 11/9-21

Föreningen inbjuder härmed sina medlemmar till ett besök på Armémuseet på Riddargatan 13 i Stockholm där vi kommer att bli guidad och sedan få ett föredrag om Försvarets personaltjänst förbunds:s historia av Björn Lindqvist.

Vi samlas utanför Armémuseet klockan 10:15 den 11/9 för att sedan ta oss gemensamt in.Aktiviteten pågår mellan kl. 10:30 till ca 13:45 och där emellan bjuder vi på lättare lunch.Då det inte finns gästparkering så är det enklast att ta sig dit med lokaltrafik och till fots.

Närmaste T-banestation är Östermalmstorg uppgång Nybrogatan.

Känner du någon som vill gå med men ej ännu är medlem? För 100 kronor får personen gå med på guidningen med lunch och får medlemskap hos oss. Betala i så fall in medlemsavgiften 100 kronor till vårt postgiro 180246-1 och ange där vem avsändaren är, samt sänd ett mail till oss med uppgift om att personen önskar bli medlem samt kontaktuppgifterna.

Anmälan: allra senast den 28/8 via e-post till fpfo@fpf.a.se Ange ”Guidad tur Armémuseet och föredrag” i rubriken och meddela ditt namn, ditt mobilnummer och även eventuell matallergi med avsikt på lunch.

Kontaktuppgifter

Inbjudan till våra aktiviteter göra via vår hemsida, FB-sida och via e-post, vilket spar pengar till föreningen och möjliggör fler aktiviteter. Då det är många av er medlemmar som vi inte har någon e-postadress till ber vi dig därför maila dina kontaktuppgifter och du inte har fått denna inbjudan via e-post till oss – oavsett om du vill delta på denna aktivitet eller ej. Sänd mail till fpfo@fpf.a.se

Varmt välkommen den 11/9 – hoppas få träffa dig då!

//Hälsningar styrelsen FPF Östr

2021-07-23

Ringaktivitet!
Hej alla medlemmar. Styrelsen bedriver en ringaktivitet där vi ringer/kontaktar medlemmar i FPFÖ. Syftet med aktiviteten är dels att kontrollera att vi har rätt kontaktuppgifter till er, eller om det måste korrigeras. Dels så planerar vi att genomföra digitala aktiviteter med ett planerat ämne och vi lyssnar nu av vilka idéer och tips ni medlemmar har.En aktivitet som är väldigt efterfrågad är krishantering men det har också kommit in andra väldigt bra tips. Vi kommer nu att sammanställa och leta föreläsare för dessa. Håll ögonen öppna för vi kommer att annonsera på hemsidan om när vi planerar att genomföra respektive aktivitet.

Mvh

Styrelsen FPFÖ